Dr. Adam Tan - Pengasas Klinik Monette Ansley

Sebagai doktor pakar laser kulit estetik yang diperakui LCP di Malaysia dengan pengalaman lebih dari 18 tahun dan pengasas Klinik Monette Ansley, Dr Adam Tan pakar dalam rawatan estetik Sculptra, suntikan yang diluluskan oleh FDA yang secara klinikal terbukti dapat memulihkan dan membina semula kolagen yang hilang, yang paling banyak protein biasa dalam tubuh yang digunakan untuk membentuk kerangka untuk menyokong sel dan tisu, dengan hasil luar biasa yang dapat bertahan tiga hingga lima tahun. Dr Adam Tan berlatih di banyak negara seperti Australia, Hong Kong, Shanghai, Beijing, Shenyang, Korea sebelum kembali ke Malaysia dan mendirikan Klinik Monette Ansley - klinik pakar kulit estetic laser yang berada di Petaling Jaya, Selangor bertahun-tahun yang lalu.


Klinik Monette Ansley dengan Dr Adam Tan

Dr Adam dan pasukannya menawarkan pakej kecantikan khusus untuk peremajaan wajah, pelangsingan badan, menggunakan banyak teknologi canggih terkini dalam bidang perubatan estetik, dengan ulasan 5-Bintang terbanyak selama lebih dari 18 tahun secara berterusan. Klinik kami mempunyai rekod hebat dalam memberikan rawatan yang bukan sahaja memperoleh hasil yang mengubah kehidupan sebenar, tetapi tahap perkhidmatan yang tidak ada tandingannya dalam industri kosmetik, di samping itu, Dr Adam dianugerahkan Doktor Sculptra Terbaik di Malaysia selama 9 tahun secara berterusan oleh Galderma Sweden - Pemegang Rekod Malaysia.

aesthetic laser skin clinic malaysia monette front view

dr adam with eddie monette ansley clinic

Kelayakan Profesional Dr Adam


Bachelor of Medicine & Bachelor of Surgery (MAHE, INDIA)

Dip Aesthetic Medicine (AAAM,USA)

MMC Registration Number 47489


dr adam explain to lina monette ansley clinic by dr adam

Malaysian Medical Association (MMA)

Society of anti aging, aesthetic and regenerative medicine Malaysia (SAAARM)

monette ansley clinic dr adam tan self

American society for apheresis (ASFA)

International association of ozone therapy (AEPROMO, Spain)


aesthetic laser skin clinic malaysia monette dr adam injection olivia

Malaysian Mensa Association

Malaysia Ministry of Health certified Aesthetic Doctor (LCP Certified, LCP-AMP-001/2016 (19))


MENSA INTERNATIONAL, adalah masyarakat IQ tinggi terbesar dan tertua di dunia, terbuka untuk orang yang mendapat markah persentil ke-98 atau lebih tinggi pada IQ standard, diawasi atau ujian kecerdasan lain yang diluluskan. Diasaskan oleh Roland Berrill, pengacara Australia, dan Dr. Lancelot Ware, seorang saintis dan peguam Britain, pada tahun 1946 dengan ibu pejabat di Caythorpe Lincolnshire, England. Perkataan MENSA adalah bahasa Latin untuk 'meja', seperti yang dilambangkan dalam logo organisasi, dan dipilih untuk menunjukkan sifat meja bulat organisasi; penyatuan bersamaan. Mensa International terdiri daripada sekitar 134,000 anggota di 100 negara dan kumpulan nasional. American Mensa, dengan lebih daripada 57,000 ahli, British Mensa, dengan lebih daripada 21,000 ahli & Mensa Jerman, dengan lebih daripada 13,000 ahli.

— Wikipedia Encyclopedia

Dr Adam Tan adalah ahli MENSA INTERNATIONAL sejak tahun 1996

DOKTOR SPECIALIS KULIT AESTHETIC LEADING ANTARABANGSA

Dr Adam Tan, pengasas Klinik Monette Ansley Clinic, sebuah klinik pakar kulit estetik laser terkemuka nasional dan antarabangsa, pensyarah dan tutor dalam dunia perubatan estetik, anti-penuaan dan perubatan regenerasi. Melalui komitmennya, kecemerlangan perubatan dan gabungan kemahiran suntikan teknikal yang digunakannya dengan sempurna, menjadikan Dr Adam Tan sebagai reputasi yang tiada tandingannya di seluruh dunia, anggota persatuan terapi ozon antarabangsa (AEPROMO, Sepanyol).

VISIT AEPROMO in ESPANOL

RAWATAN DR ADAM YANG PALING POPULAR

aesthetic laser skin clinic malaysia monette dr adam injection sculptra

LIFT WAJAH 3D SCULPTRA


aesthetic laser skin clinic malaysia monette dr adam injection olivia

REJUVENASI FACIAL ALAM


aesthetic laser skin clinic malaysia monette dr adam injection sculptra face

PENINGKATAN VOLUMETRIK


KLINIK MONETTE ANSLEY

Dianugerahkan Sijil Kecemerlangan Penjagaan untuk tahun 2020