LASER FARAJ WANITA

Rawatan Laser Pulihkan Keintiman | Mengapa Memilih Klinik Monette Ansley | Perbezaan Rawatan di Malaysia & Negara Lain

Menurut laporan penyelidikan di Institut Kesihatan Nasional yang dilakukan oleh Dr Sherina Mohd Sidik pada tahun 2010, prevalensi inkontinensia kencing di kalangan wanita Malaysia adalah sebanyak 9,9%, yang bermaksud 1 dari setiap 10 wanita di Malaysia akan mengalami inkontinensia kencing pada usia 60 tahun dan ke atas sekiranya tiada intervensi awal dilakukan. Mengapa wanita akan mengalami ketidaksinambungan kencing, kelemahan dinding vagina dan jangkitan faraj biasa, terutama selepas bersalin dan selepas menopaus. Faktor penyumbang utama ialah kehilangan kolagen sebagai penuaan normal. Selain itu, rawatan laser faraj wanita dapat memulihkan keintiman.

KLIK DI SINI UNTUK MELIHAT PENYELIDIKAN PENUH DR SHERINA

MENGAPA MEMILIH RAWATAN VAGINAL LASER di KLINIK MONETTE ANSLEY?

Klinik estetik kami menggunakan laser vagina yang paling maju dengan panjang gelombang tertentu pada sasaran 360 darjah, dapat merangkumi semua kawasan dalam rongga dinding vagina, juga dikenali sebagai Piawaian Emas dalam rawatan laser vagina. Selain itu, rawatan faraj laser kami tidak mempunyai waktu henti, tidak ada rasa sakit atau ketidakselesaan, semuanya dilakukan dalam masa 30 minit, berbanding dengan kaedah pembedahan yang memerlukan pesakit menjalani pisau, dalam keadaan penenang dan terdedah kepada risiko pembentukan parut, jangkitan selepas pembedahan dan memanjangkan tempoh pulih dan sebagainya, menjadikan rawatan rawatan laser laser kami tiada duanya.

monette ansley clinic by dr adam tan vaginal laser before

SEBELUM LASER

Dinding faraj wanita nipis dan tua


monette ansley clinic by dr adam tan vaginal laser after

SELEPAS LASER

Faraj wanita kembali ke usia 18 tahun!


BERBEZA ANTARA LASER DI MALAYSIA & NEGARA LAIN

Semua orang bercakap mengenai rawatan pengetatan faraj laser di Malaysia, tetapi adakah anda tahu perbezaan antara melakukan laser ini di Malaysia dan negara lain di dunia?

MALAYSIA

Sistem penjagaan kesihatan di Malaysia diwarisi dari British pada tahun 1957. Kemasukan rawatan perubatan cukup signifikan untuk setanding dengan negara maju, yang terdiri daripada doktor perubatan terlatih dan kemudahan perubatan yang sangat baik.

  • Piawaian antarabangsa
  • Sistem Penjagaan Kesihatan British
  • Tanda Harga yang berpatutan
  • Cuaca tropikal
  • Doktor Perubatan yang terlatih

NEGARA LAIN

Adakah anda tahu berapa kos rawatan faraj laser di negara lain?

  • United Kingdom (RM 6500 setiap sesi)
  • Amerika Syarikat (RM 6100 setiap sesi)
  • Kanada (RM 6800 setiap sesi)
  • Kos di klinik estetik kami (RM 1990 setiap sesi)

Data dikumpulkan dari carian google

360 DARJAH

Dengan teknologi laser revolusioner terkini - penargetan 360 darjah, kita dapat membina semula dan memperbaiki dinding faraj, dengan merangsang pertumbuhan kolagen, fibroblas, elastin, ini akhirnya akan mengetatkan dinding faraj, memulihkan rasa yang lebih muda dan mengurangkan masalah kencing. Rawatan tunggal dengan pelbagai faedah.

monette ansley clinic by dr adam tan laser vaginal treatment 1

KLINIK AESTHETIC PALING POPULAR DI MALAYSIA

Klinik Monette Ansley dengan Dr Adam

BOOK A FREE CONSULTATION